Valorile noastre sunt reflectate în toate proiectele de dezvoltări imobiliare și în parteneriatele dezvoltate

Home / Servicii / Dezvoltări Imobiliare

Bine ați venit!

Cei 60 de ani de experiență în dezvoltări imobiliare și portofoliul generos sunt dovada profesionalismului și priceperii echipei noastre. De-a lungul anilor am cercetat foarte bine piața și ne-am asigurat întotdeauna că proiectele noastre sunt durabile, sustenabile și reflectă considerația față de clienți și față de beneficiari.

PROIECTE IMOBILIARE DE CALITATE

Tehnologii avansate, experiență și suflet


Responsabilitate

Ne ocupăm de gestionarea tuturor licențelor, precum și a autorizațiilor și a asigurărilor de răspundere civilă pe care lucrarea trebuie să le integreze.

Sinergie

Conceptul de constructor și cel de dezvoltator sunt adesea asociați, însă de multe ori, cele două roluri sunt îndeplinite de entități diferite. În cazul nostru există o integrare totală și ne asigurăm și de materializarea lucrării.

Transparență

Vă informăm de progresul lucrării în timp real și vă punem la dispoziție toate documentele necesare (certificat de urbanism; autorizație de construcție; copii după actele de proprietate; schițe cadastrale; extras de carte funciară; plan de situație)

Siguranță

Avem grijă ca toate standardele de calitate și siguranță să fie respectate.

Un dezvoltator de top serios și eficient

O organizație cu tradiție, în continuă dezvoltare și în căutarea celor mai eficiente metode pentru a spori nivelul de calitate a serviciilor de dezvoltări imobiliare oferite.

+40 745-077-484

Sunați-ne

Str. Frumoasă, nr. 20, parter,

Sector 1, București, România

Sediul nostru

office@acm4.ro

Scrieți-ne

Antrepriza Construcții Montaj Nr. 4 București SA este una din companiile românești cu tradiție care a adus un plus de valoare prin clădirile reper pe care le-a construit. Experiență, seriozitate și calitate este ceea ce ACM4 oferă clienților și partenerilor săi de mai bine de 60 de ani.

Contact

Str. Frumoasă, nr. 20, parter, Sector 1, București România

©2022 Copyright by ACM4. All rights reserved.

ro_RORomână